Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

Εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου

Όλα τα είχαμε οι εκλογές μας έλειπαν, ήρθαν λοιπόν και αυτές και τώρα έχουμε "κλείσει" ως χώρα. Με αυτά και με αυτά λοιπόν αποφάσισαν ξαφνικά να μς χώσουν πίσω από τα παραβάν στις 16 Σεπτεμβρίου,(o κύριος Θοδωρής εκπρόσωπος μας το ανακοίνωσε live και, ξαφνικά, την ίδια ώρα που πίσω του κατακαιγόταν η Πεντέλη και κατοικίες στις γύρω περιοχές!)
Γιατί τόση βιασύνη, μήπως για να περάσει η καταστροφική πυρκαγιά σε δεύτερη μοίρα;

Ευτυχώς, μόνο για ένα μήνα θα μπουχτήσουμε από τα ευχολόγια, τις υποσχέσεις, δημοκοπήσεις, ψαλίδες (τις ξηροδερμίες;) τις ψευτοδήθεν αναλύσεις και τέλος τις εκπληκτικές φιγούρες και τις κραυγές αρχηγών και υποψηφίων και γενικώς των σωτήρων μας!
Για ένα μήνα λοιπόν θα ανακαλύψουμε ότι ζούμε στον παράδεισο, ότι όλα είναι ιδανικά πλασμένα αλλά και ταυτόχρονα ότι έχουμε το μαύρο μας χάλι, ότι ζούμε χάριν σε θαύμα και ότι με αυτά τα δεδομένα λίγα είναι τα ψωμιά μας!Όμως μην απογοητεύεστε!Το τέλος (μας;) θα είναι ιδανικό όπως σε όλες τις παλιές Ελληνικές Ταινίες, οι σωτήρες του Έθνους είναι δίπλα μας για να μας οδηγήσουν στη Γη της Επαγγελίας, μπλε ή πράσινοι ή σε αποχρώσεις του Κόκκινου και του Μαύρου, όλοι έχουν την ίδια αποστολή! Εμείς είμαστε οι σωτήρες -λένε όλοι- οι υπόλοιποι θέλουν το κακό σας, θέλουν να σας πιουν το αίμα!Ζήτω εμείς, κάτω οι άλλοι!
Αφού λοιπόν έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, (κάηκε ότι καίγεται), έχουμε καλύψει όλες μας τις ανάγκες ας κλείσουμε το κράτος για ένα μήνα για να στήσουμε ένα ωραίο Ελληνικό Πανηγύρι! Με τα τηλεοπτικά show, με τους μόνιμους μαϊντανούς που περιφέρονται από παράθυρο σε παράθυρο, με συγκεντρώσεις αφίσες, σποτ, σημαίες, και γραφικές φιγούρες, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε πανηγύρι που σέβεται τον εαυτό του.
Εδώ είναι Ελλάδα λοιπόν!!!
Υπομονή αδέρφια μόνο ένας μήνας είναι, θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: