Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Παράκληση

Σεβαστείτε το χώρο που σας φιλοξενεί για να λέτε τις απόψεις σας. Μην χρησιμοποιείτε ύβρεις ή χαρακτηρισμούς που μπορεί κάποιους να προσβάλουν ή να τους κάνουν να νιώθουν άβολα.
Αν και δεν είναι στην ευθύνη του blog τα σχόλια ή τα λεγόμενα στο chat, παρακαλώ πολύ οποιοσδήποτε αισθάνεται θιγμένος ή ενοχλημένος με κάποιο/κάποια σχόλια που εκφράζονται να το κάνει γνωστό με ένα email προκειμένου αυτά να διαγραφούν Ήδη κάποια σχόλια έχουν αφαιρεθεί και διαγραφεί και θα συνεχίσει να γίνεται κατά το μέτρο του δυνατού, αν παρόλα αυτά κάτι ξεφεύγει παρακαλώ να το επισημάνετε προκειμένου να αφαιρεθεί.
Σκοπός είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς φανατισμούς ακρότητες και οχλαγωγίες προκειμένου ο καθένας με τη δική του κρίση του να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Μπορούν να φιλοξενηθούν όλες οι θέσεις και απόψεις τόσο υπέρ όσο και κατά της μετονομασίας αρκεί να είναι κόσμια διατυπωμένες

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έγινε η παράκληση... Να μην το κάνουμε χειρότερα κι από τις συγκεντρώσεις του Δημάρχου εδώ πέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι που εγινε η παρακληση μηπως και καταλαβουν ορισμενοι οτι οι επιθεσεις δεν ωφελουν κανενα και κυριως τον επιτι8εμενο.

Εγώ... είπε...

Εγώ πάλι στεναχωριέμαι που αναγκάζομαι να κάνω παράκληση για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!Αν ήξερα από την αρχή ότι θα υπήρχαν χαρακτηρισμοί ακραίοι θα γινόταν από την αρχή.
Και για να κρατηθεί όλη η προσπάθεια σε ένα επίπεδο χρειάζεται η βοήθεια όλων μας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, όποιος νομίζει ότι κάνω λάθος ας το πει.